Электронный каталог


 

Choice of metadata Статьи

Page 1, Results: 1

Report on unfulfilled requests: 0

36.83
А 35

Азаматова, Г. К.
    Функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін өндіруде бақша дақылдарын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану [Текст] / Г. К. Азаматова, Э. Б. Бералиева // Қазақстан жоғары мектебі. - 2020. - №1. - Б. 232-236
ББК 36.83

Рубрики: Хлебопекарное производство (хлебопечение)

Кл.слова (ненормированные):
нан-тоқаш -- өнімдері -- асқабақ ұны -- органолептикалық көрсеткіштері -- функционалды бағыттағы өнімдер -- азық-түлік -- сахароза -- аскорбин қышқылы -- б каротин -- фолий қышқылы
Аннотация: Мақалада нан-тоқаш өнімдерінің құндылықтарын арттыру мақсатында асқабақты қосу арқылы функционалды бағыттағы нанның тағамдық, биологиялық және физиологиялық қасиеттері сипатталды. Асқабақ ұнының қасиетттерін зерттеу негізінде нан дайындау өндірісінде қолдану перспективасы анықталды
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Бералиева, Э.Б.

Азаматова, Г.К. Функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін өндіруде бақша дақылдарын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану [Текст] / Г. К. Азаматова, Э. Б. Бералиева // Қазақстан жоғары мектебі. - 2020. - №1.- Б.232-236

1.

Азаматова, Г.К. Функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін өндіруде бақша дақылдарын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану [Текст] / Г. К. Азаматова, Э. Б. Бералиева // Қазақстан жоғары мектебі. - 2020. - №1.- Б.232-236


36.83
А 35

Азаматова, Г. К.
    Функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін өндіруде бақша дақылдарын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану [Текст] / Г. К. Азаматова, Э. Б. Бералиева // Қазақстан жоғары мектебі. - 2020. - №1. - Б. 232-236
ББК 36.83

Рубрики: Хлебопекарное производство (хлебопечение)

Кл.слова (ненормированные):
нан-тоқаш -- өнімдері -- асқабақ ұны -- органолептикалық көрсеткіштері -- функционалды бағыттағы өнімдер -- азық-түлік -- сахароза -- аскорбин қышқылы -- б каротин -- фолий қышқылы
Аннотация: Мақалада нан-тоқаш өнімдерінің құндылықтарын арттыру мақсатында асқабақты қосу арқылы функционалды бағыттағы нанның тағамдық, биологиялық және физиологиялық қасиеттері сипатталды. Асқабақ ұнының қасиетттерін зерттеу негізінде нан дайындау өндірісінде қолдану перспективасы анықталды
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Бералиева, Э.Б.

Page 1, Results: 1

 

All acquisitions for 
Or select a month