
QR code of document
>
К 58
Қожахметова, Т. Қ.
Түйе сүтінен ашыған өнім алу технологиясы [Текст] / Т. Қ. Қожахметова> // Ізденіс. - 2014. - №2. - Б. 207-211.-(жаратылыстану және техника ғылымдарының сериясы)
Рубрики: Ауыл және орман шаруашылығы
Кл.слова (ненормированные):
белок -- лактоза -- казеин -- сүттің мәйекі ұюы -- суттің термотұрақтылығы -- бактериалды ұйытқы -- бифидобактерий -- бифидоөнім -- сүтқышқылды өнім -- түйе сүті
Аннотация: Нарықтық экономиканың бәсекелестік ортасында бәсекелестік сапа белгісіне қарай бағалық және бағалық емес деп екіге бөлінді. Бағалық емес бәсекелестікті нығайту үшін тауар сапасын жақсарту керек.
Держатели документа:
ЗКГУ
Similar publications by classification