Ет өнімдерінің қауіпсіздігін және функционалдық қасиеттерін қамтамасыз ету/Малимбаев, Е.

 

QR code of document

Ratings: 0

36
М 19

Малимбаев, Е.
    Ет өнімдерінің қауіпсіздігін және функционалдық қасиеттерін қамтамасыз ету [Текст] / Е. Малимбаев, Б. Ш. Джетписбаева // Ізденіс. - 2020. - №3. - Б. 125-129
ББК 36

Рубрики: Тамақ өнімдері

Кл.слова (ненормированные):
сиыр еті -- функционалды өнім -- асқабақ дәні -- сапа -- қауіпсіздік -- ет өнімдері
Аннотация: Мақалада сиыр етінің қауіпсіздік көрсеткіштері қарастырылған. Сиыр етінен асқабақ дәні қосылып фунционалды шұжық дайындалды. Дайын өнімнің құрамы тексеріліп нәтижелері берілген.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Джетписбаева, Б. Ш.

Similar publications by classification