"Химия" білім беру бағдарламасына арналған "Тамак өнімдерінің химиялық сараптамасы" курсының практикумын жасау./Рыскалиева, Р.Г.

 

QR code of document

Ratings: 0

24.1
Р 96

Рыскалиева, Р. Г.
    "Химия" білім беру бағдарламасына арналған "Тамак өнімдерінің химиялық сараптамасы" курсының практикумын жасау. [Текст] / Р. Г. Рыскалиева, З. Е. Түзел // Химия мектепте. - 2024. - №2. - Б. 32
ББК 24.1

Рубрики: Химия

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің химиялық сараптамасы -- зертханалық жұмыс -- практикум -- химиялық құрам -- білім алушылар
Аннотация: "Тамақ өнімдерінің химиялық сараптамасы" курсы білім алушыларға тамақ өнімдері жайлы жалпы түсінікті қалыптастырып, өмірмен байланысьтыруға , шығармашылық тұрғысынан дамып, жаңа өнімдерді шығаруға түрткі болуы мүмкін. Мақалада осы курс бойынша практикум жасап шығару өзектілігі көрсетілген.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Түзел, З.Е.

Similar publications by classification