Басулифор пробиотикалық азық қосындысын қолдану кезінде төзімділік , өнімділік және бұзау етінің сапасы./Семенов, В.Г.

 

QR code of document

Ratings: 0

36
С 30

Семенов, В. Г.
    Басулифор пробиотикалық азық қосындысын қолдану кезінде төзімділік , өнімділік және бұзау етінің сапасы. [Текст] / В. Г. Семенов, Д. А. Баймұқанов, И. А. Алексеев, Р. А. Егоров [и др.] // Қазақстан Республикасының Ұлттық ғылым академиясының хабаршысы. - 2020. - №1. - Б. 56-63
ББК 36

Рубрики: Тағам өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
бұзаулар -- өміршеңдік -- өнімділік -- пробиотиктер -- Басулифоразықтық қоспасы -- резистенттілік -- өлім-жітімін азайту -- телята -- жизнеспособность -- пробиотики -- кормовая добавка
Аннотация: Жұмыс мақсаты - бұзауларды өсіруде "Басулифор" пробиотикалық азықтық қоспаларды қолданудың зоотехникалық және ветеринарлық қажеттілігін анықтау. цель настоящей работы -определение зоотехнической и ветеринарной целесообразности применения пробиотической кормовой добавки "Басулифор" при выращивании телят.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Баймұқанов, Д.А.
Алексеев, И.А.
Егоров, Р.А.
Кузнецов, А.Ф.
Софронов, В.Г.
Волков, А.Х.
Исхан, К.Ж.
Несипбаева, А.К.

Similar publications by classification