
QR code of document
>
А 50
Алиахмет, Б. Т.
Қазақ халқының аспаздық өнерінің өзіндік ерекшеліктері. [Текст] / Б. Т. Алиахмет> // Мектептегі технология = Технология в школе. - 2014. - №6. - Б. 32
Рубрики: Ұлттық тағам
Кл.слова (ненормированные):
қазақ халқы -- ұлттық -- тағам -- ет
Аннотация: Халқымыздың этнографиялық салтына қарай дастарқанның өзіне тән ерекшелігі бар. Сол ерте заманнан бері қазақ халқы өздері баққан малдың терісін, жүнін, етін, сүтін ретімен өз тіршілігіне пайдалана біліп, тағам жасау өнерін де жақсы меңгерген. Қазақ халқы үшін дастарқаннан , дәмнен үлкен еш нәрсе жоқ. Мақала қазақтың аспаздық өнерінің өзіндік ерекшеліктері туралы.
Держатели документа:
БҚМУ
Similar publications by classification