
QR code of document
>
Ж 83
Жубаназарова, Г. К.
Сүт сарысуынан ірімшік алу технологиясы [Текст] / Г. К. Жубаназарова, А. Д. Серикбаева> // Ізденіс = Поиск. - 2018. - №4. - Б. 64-68. - (Серия естественных и технических наук: ISSN-1560-1730)
Рубрики: Биотехнология
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімі -- Рикотта -- коагуляциялық әдіс -- лимон қышқылы -- тәуелсіздік -- президент
Аннотация: Бұл мақалада сүт сарысуынан Рикотта ірімшігін алудың отандық өндіріске ыңғайлы әрі тиімді технологиясы көрсетілген. Бұл өнімді өндіру үшін қолданылатын негізгі және қосымша шикізаттардың сапалық көрсеткіштерін зерттеу нәтижелері келтірілген
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Серикбаева, А.Д.
Similar publications by classification