
QR code of document
>
Н 90
Нурсапаева, А. Т.
Сүт өнімдеріне арналған ашытқылардың түрлерін зерттеу [Текст] / А. Т. Нурсапаева, М. Т. Велямов, Л. А. Мамаева> // Ізденіс. - 2020. - №3. - Б. 160-165
Рубрики: Тамақ өнімдері
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- ашытқы -- микроб
Аннотация: Мақалада сүт қышқылды өнімдердегі ұйытқы мөлшерінің сүзбенің оргонолептикалық қасиеттеріне әсері, ашытқыны тікелей қосуда ұйытындының физико - химиялық қасиеттерінің әсері, ашытқының өндірістік құндылығын сипаттайтын негізгі көрсеткіштері және сүт қышқылды бактериялардың антогонистік белсенділігінің зерттеу нәтижелері қарастырылған,
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Велямов, М. Т.
Мамаева, Л. А.
Similar publications by classification