"Бәкей" шаруашылығында өндірілетін ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігі және өндіру технологиясы/Достай, Т. Д.

 

QR code of document

Ratings: 0

36
Д 70

Достай, Т. Д.
    "Бәкей" шаруашылығында өндірілетін ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігі және өндіру технологиясы [Текст] / Т. Д. Достай, Л. К. Бупебаева // Ізденіс. - 2020. - №3. - Б. 74-78
ББК 36

Рубрики: тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
шұжық -- дәмдік қоспалар -- грек жаңғағы
Аннотация: Мақалада грек жаңғағын қосу арқылы шұжықтың органолептикалық және физико - химиялық көрсеткіштерін арттыру мүмкіндігі қарастырылған. Екі үлгі мысалында органолептикалық көрсеткіштер анықталды.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Бупебаева, Л. К.

Similar publications by classification