
QR code of document
>
И 85
Исаева, Б.
Салат даярлау [Текст] / Б. Исаева> // Мектептегі технология = Технология в школе. - 2014. - №10. - Б. 45
Рубрики: Тағам өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
салат -- тағам -- адам -- тамақтану
Аннотация: Жағымды тағаммен мезгілінде, қалыпты тамақтану адамның қабілетіне және денсаулығына жақсы әсер ететіні белгілі. Барлық тірі организм, солардың ішінде адам организмі өмір бойы үздіксіз әрекет жасайды, соған байланысты энергияны қалпына келтіру үшін адам құрамында көректік заттары жеткілікті тағамдарды пайдаланады. Мақалада салат даярлау технологиясы берілген.
Держатели документа:
БҚМУ
Similar publications by classification