Шыжғырылған малдың майын өңдеудің негізгі әдісі/Аймагаов, М.Э.

 

QR code of document

Ratings: 0

53
А 37

Аймагаов, М. Э.
    Шыжғырылған малдың майын өңдеудің негізгі әдісі [Текст] / М. Э. Аймагаов // Қазақстан жоғары мектебі. - 2018. - №1. - Б. 240-242
ББК 53

Рубрики: Медицина

Кл.слова (ненормированные):
алмастырылмайтын май қышқылдары -- дәрумен -- холестерин -- шикізат -- клетчатка -- жасушалар
Аннотация: Бұл жұмыста мал майын өңдеудің негізгі әдісі - ыстықпен өңдеу әдісі жайлы мағлүмат берілген
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Касымова, М.К.