Дәстүрлі емес шикізатты негізінде сыра суслосын ашыту үдерісін зерттеу./Байгазиева, Ж.

 

QR code of document

Ratings: 0

36
Б 19

Байгазиева, Ж.
    Дәстүрлі емес шикізатты негізінде сыра суслосын ашыту үдерісін зерттеу. [Текст] / Ж. Байгазиева, Г. И. Байгазиева, А. К. Кекибаева // Қазақстан Республикасының Ұлттық Академиясының Хабарлары. - 2021. - №2. - Б. 128-134
ББК 36

Рубрики: тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
сыра суслосы -- алма шырыны -- бал суслосы -- ашыту -- сүт сарысу
Аннотация: Осы мақалада, сыра ашытқысын алма шырынымен балды қосып ашыту процесі зерттелген.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Байгазиева, Г.И.
Кекибаева, А.К.

Similar publications by classification