
QR code of document
>
М 15
Макенова, А. А.
Квас дайындау үшін қарақұмық шикізатының негізінде ысқылау режимін жасау. [Текст] / А. А. Макенова, А. К. Кекибаев> // Қазақстан Республикасының Ұлттық Академиясының Хабарлары. - 2021. - №2. - Б. 135-141
Рубрики: тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
квас -- қарақұмық уыты -- рецептура -- ысқылау -- сүзу
Аннотация: Бұл мақалада қарақұмық жармасы, қарақұмық уыты дозасының әсерін және оларды алдын-ала өңдеу әдістерін, оны уытталмаған материал ретінде пайдалану кезінде қолдану тиімділігіне зерттеу жүргізілді.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Кекибаев, А.К.
Similar publications by classification