
QR code of document
>
Ж 88
Жұмахан, А. Ө.
Топинамбур қосылған сүт қыщқылды сусынының сапасын зерттеу және дамыту. [Текст] / А. Ө. Жұмахан, Ф. Т. Диханбаева> // Биология және салауаттылық негізі . - 2023. - №4. - Б. 21-24
Рубрики: Тағам өнімдері
Кл.слова (ненормированные):
топинамбур -- сүт қышқыл өнімдері -- сүт құрамы -- сүтқоректі -- сүт өнімдері -- функционалдық өнімдер -- ашытылған сүт өнімдері -- сүттің сапасы
Аннотация: Мақала сүт қыщқыл өнімдерін өндіру кезінде өнімнің құрамында жеткіліксіз болып жатқан элементтер мен дәрумендер қосу, сапасын зерттеу және дамыту туралы.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т.
Similar publications by classification