
QR-код документа
>
Т 90
Тусупбекова, Н. К.
Орта мектепке арналған "Химиялық қосылыстар тамақтық қоспалар ретінде" элективтік курсының моделін жасау. [Текст] / Н. К. Тусупбекова, К. Бекишев> // Химия мектепте. - 2023. - №6. - Б. 42-46
Рубрики: Химиялық технология
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық қоспа -- химиялық қосылыстар -- азық-түлік -- жағымсыз әсерлер -- зерттеу
Аннотация: Мақалада орта мектепке арналған "Химиялық қосылыстар тамақтық қоспалар ретінде" элективті курс мазмұны тұжырымдалып, оқушылардың тағамдық қоспалар мен тамақ құрамына назарын аударта отырып, тағамдық қоспалардың қолданылуын бақылау қажеттілігіне сендіру арқылы салауатты өмір салты туралы идеялары қалыптастырылды, химиялық білімді тереңлетуде тағамдық қоспалардың маңызын тұжырымдай отырып, химияны оқыту кезінде химия білім беруде тағамдық қоспалардың әдістемесі үйретілді, тағамдық қоспаларды қолданудың өмірлік дағдыларын иегеру мәселелері қарастырылып, олардың адам денсаулығына әсері зерттелді.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Бекишев, К.
Похожие издания по классификации