Ұлттық ұйытылған айран сусынының қауіпсіздік көрсеткіштерін бағалау./Енсебаева, Р.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36.95
Е 61

Енсебаева, Р.
    Ұлттық ұйытылған айран сусынының қауіпсіздік көрсеткіштерін бағалау. [Текст] / Р. Енсебаева // Биология және салауаттылық негізі. - 2016. - №6. - Б. 8-11
ББК 36.95

Рубрики: Сүт өнімдері

Кл.слова (ненормированные):
айран -- сүт -- жаңа сусын -- қауіпсіздік көрсеткіші
Аннотация: Бұл мақалада Ұлттық ұйытылған айран сусыны негізінде жаңа сусындардың технологиясын дайындау туралы және олардың қауіпсіздік көрсеткіштерін бағалау жайлы жазылады.
Держатели документа:
БҚМУ

Похожие издания по классификации