Ет және ет өнімдерінің сапалық және қауіпсіздік көрсеткіштерін сараптау/Адасбекова, А. Ғ.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36
А 28

Адасбекова, А. Ғ.
    Ет және ет өнімдерінің сапалық және қауіпсіздік көрсеткіштерін сараптау [Текст] / А. Ғ. Адасбекова, Л. К. Бупебаева // Ізденіс. - 2020. - №3. - Б. 65-69
ББК 36

Рубрики: тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
сиыр еті -- тауық еті -- шұжық өнімдері -- сапа көрсеткіштері
Аннотация: Мақалада вакуумдық қаптамадағы шұжық өнімдерінің сынамасының физико - химиялық қасиеттерін зерттеу.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Бупебаева, Л. К.

Похожие издания по классификации