
QR-код документа
>
П 64
Потчаев, М.
Еттен қуырдақ, басытқы дайындау технологиясы [Текст] / М. Потчаев> // Мектептегі технология = Технология в школе. - 2014. - №10. - Б. 46
Рубрики: Тағам өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ет -- қуырдақ -- басытқы -- тамақтану -- салат -- нан -- шәй
Аннотация: Адам тамақтану арқылы жұмыс жасауға , өмір сүруге қызығушылығы артып, күш-қуат алады. Дұрыс тамақтанған адамның ойлау өрісі кеңейіп, тірек күші артады. Ет құрамында белоктар, майлар, минералдық заттар мол. Мақалада еттен қуырдақ, басытқы дайындау технологиясы берілген.
Держатели документа:
БҚМУ
Похожие издания по классификации