Балықты өңдеу және одан жасалатын тағамдар/Төребаева, Г.Р

 

QR-код документа

Оценок: 0

74.263
Т 11

Төребаева, Г. Р
    Балықты өңдеу және одан жасалатын тағамдар [Текст] / Г.Р Төребаева // Мектептегі технология= технология в школе. - 2012. - №9. - Б. . 24-25
ББК 74.263

Рубрики: Технология пәнін оқыту әдістемесі

Кл.слова (ненормированные):
технология -- дастарқан -- тағам
Аннотация: Тағамдық құнарлығы жағынан балықтың еттен айырмасы шамалы. Балықтың құрамында май, минералды заттар,дәрумендер көп. Сондықтан балық тағамы адам организміне жақсы сіңеді және одан көптеген тағамдар дайындалады.
Держатели документа:
БҚМУ