Мұздатылған жартылай фабрикаттардың сақтау барысында сапасының өзгеруі/Түменова, Г.Т.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36.92
Т 11

Түменова, Г. Т.
    Мұздатылған жартылай фабрикаттардың сақтау барысында сапасының өзгеруі [Текст] / Г. Т. Түменова, Б. Мухаметқызы // Ізденіс= Поиск. - 2020. - №1. - Б. 130-133
ББК 36.92

Рубрики: Производство мяса и мясных продуктов

Кл.слова (ненормированные):
сиыр еті -- жартылай фабрикаттар -- дигидрокверцитин -- қышқыл саны -- пероксид саны
Аннотация: Мақалада мұздатылған жартылай фабрикаттардың сақтау барысында сапасының өзгеруінің нәтижелері келтірілген
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Мухаметқызы, Б.