Биобелсендірілген бидай дәнінің сүт қышқылды микроорганизмдерге әсерін зерттеу/Тенгебай, Ә. Н

 

QR-код документа

Оценок: 0

36
Т 33

Тенгебай, Ә. Н
    Биобелсендірілген бидай дәнінің сүт қышқылды микроорганизмдерге әсерін зерттеу [Текст] / Ә. Н Тенгебай, М. Т Ербулекова // Ізденіс. - 2020. - №3. - Б. 49-54
ББК 36

Рубрики: Тағам өнімдері.

Кл.слова (ненормированные):
өсірілген бидай -- ашытқы -- белсенділік -- бидай ұрықтары -- сүт қышқылды микроорганизмдер
Аннотация: Мақалада биобелсендірілген бидай дәнінің сүт қышқылды микроорганизмдерге әсерін зерттеу жолдары қарастырылған.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Ербулекова, М. Т

Похожие издания по классификации