Қой етін ұлттық мүшелеу және дайындау туралы ұғым. Ет пен балықтың тағамдық құндылығы/Шукеева, Г.К

 

QR-код документа

Оценок: 0

36.98
Ш 95

Шукеева, Г. К
    Қой етін ұлттық мүшелеу және дайындау туралы ұғым. Ет пен балықтың тағамдық құндылығы [Текст] / Г.К Шукеева // Мектептегі технология =технология в школе. - 2012. - №8. - Б. 15-16
ББК 36.98

Рубрики: Дәм-татым тағамдары

Кл.слова (ненормированные):
тағам -- ет -- ұлттық -- дастархан
Аннотация: Жастарды ұлттық тағамдарды дайындауға, ұқыптылыққа, үнемділікке тәрбиелеу. Ет пен балық құрамы және қой етін дұрыс мүшелеу ретін түсіндіріп үйрету.
Держатели документа:
БҚМУ

Похожие издания по классификации