Ет өңдеу кәсіпорындарының қауіпсіздігі мен бақылаудың гигиеналық негіздері/Забынбекова, Ж.Б.

 

QR-код документа

Оценок: 0

3
З-12

Забынбекова, Ж. Б.
    Ет өңдеу кәсіпорындарының қауіпсіздігі мен бақылаудың гигиеналық негіздері [Текст] / Ж. Б. Забынбекова // Ізденіс = Поиск Гуманитарлық ғылымдар сериясы : Жаратылыстану және техника ғылымдарының сериясы: Серия гуманитарных наук : Серия естественных в технических наук. - 2022. - №2. - Б. 176-183
ББК 3

Рубрики: тағам өнімдері

Кл.слова (ненормированные):
Санитарлық жаңдай -- ет және ет өнімдері -- гигиена -- бактерия -- саңырауқұлақ -- микробтық ластану
Аннотация: Тағамның микробиологиялық қауіпсіздігінің негізгі қағидаты - жұқпалы аурулардың пайда болуы тұрғысынан адам денсаулығына зиян келтірмеу.
Держатели документа:
БҚУ

Похожие издания по классификации