
QR-код документа
>
А 99
Аяпбергенова, А. Ж
Сүт тағамдарының маңызы [Текст] / А.Ж Аяпбергенова> // Мектептегі технология = технология в школе. - 2013. - №4. - Б. 39-40
Рубрики: Дәм-татым тағамдары
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- сүт -- технология -- мал -- мақал
Аннотация: Оқушыларға сүт және сүт тағамдарының құнарлығы мен дайындау ерекшелігі жайлы түсінік берілген. Төрт түлік малдан өндірілетін сүттің өзіндік жеке қасиеттері, соның ішінде сиыр сүтінен жасалатын тағамдар,оларды дайындау жолдары жөнінде айтылған.
Держатели документа:
БҚМУ
Похожие издания по классификации