
QR-код документа
>
Б 28
Батырбекова, А.
Қуырдақ дайындау [Текст] / А. Батырбекова> // Мектептегі технология = Технология в школе. - 2014. - №4. - Б. 33-34
Рубрики: Тағам өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
қуырдақ -- май -- бауыр -- жүрек -- пияз -- бұрыш -- тұз
Аннотация: Қуырдақ -жаңа сойылған малдың өкпе бауырынан, мойын, төстік етінен, жүрек, бүйрек етінен, сондай -ақ ішек-қарыннан ұсақтап турап әзірлейді. Қуырдақ өте дәмді етіп жасалынатын қазақтың ұлттық тағамдарының бірі. Мақала қуырдақтың жасалу жолдары туралы.
Держатели документа:
БҚМУ
Похожие издания по классификации