Бидай сорттарындағы (Triticum aestivum) хлорофилл құрамы және липидтердің асқын тотығуы деңгейіне, пролинин жинақталуына, мыс иондарымен тұзданудың бірлескен әсер/Пахратдинова, С.Ж.

 

QR-код документа

Оценок: 0

28.08.
П 12

Пахратдинова, С. Ж.
    Бидай сорттарындағы (Triticum aestivum) хлорофилл құрамы және липидтердің асқын тотығуы деңгейіне, пролинин жинақталуына, мыс иондарымен тұзданудың бірлескен әсер [Текст] / С. Ж. Пахратдинова // Әль - Фараби атындағы Қазақ Ұлттық Университетінің хабаршысы. - 2014. - №2. - Ст. 215-220. Экология сериясы. - Б.
ББК 28.08.

Рубрики: Жалпы экология

Кл.слова (ненормированные):
бидай -- мыс -- мұзды стресс -- төзімділік -- тұзды стресс
Аннотация: Мыс иондармен тұздың бірлескен әсеріне төзімді бидайдың Казахстансая - 3, Казахстанская раняя және сезімтал Шағала сорттарындағы хлорофилл мөлшері әртүрлі өсімдіктерде ауыр металдардың әсерінен біршама төмендеген.
Держатели документа:
БҚМУ

Похожие издания по классификации