
QR-код документа
>
П 12
Пахратдинова, С. Ж.
Бидай сорттарындағы (Triticum aestivum) хлорофилл құрамы және липидтердің асқын тотығуы деңгейіне, пролинин жинақталуына, мыс иондарымен тұзданудың бірлескен әсер [Текст] / С. Ж. Пахратдинова> // Әль - Фараби атындағы Қазақ Ұлттық Университетінің хабаршысы. - 2014. - №2. - Ст. 215-220. Экология сериясы. - Б.
Рубрики: Жалпы экология
Кл.слова (ненормированные):
бидай -- мыс -- мұзды стресс -- төзімділік -- тұзды стресс
Аннотация: Мыс иондармен тұздың бірлескен әсеріне төзімді бидайдың Казахстансая - 3, Казахстанская раняя және сезімтал Шағала сорттарындағы хлорофилл мөлшері әртүрлі өсімдіктерде ауыр металдардың әсерінен біршама төмендеген.
Держатели документа:
БҚМУ
Похожие издания по классификации