Сүт және сүт тағамдары/Теміршиева, А.К

 

QR-код документа

Оценок: 0

74.263
Т 32

Теміршиева, А. К
    Сүт және сүт тағамдары [Текст] / А.К Теміршиева // Мектептегі технология=технология в школе. - 2013. - №3. - Б. 26-27
ББК 74.263

Рубрики: Технология пәнін оқыту әдістемесі

Кл.слова (ненормированные):
технология -- сүт -- тағам -- кәсіп
Аннотация: Оқушыларға сүт және сүт тағамдарының құнарлығы мен дайындалу ерекшіліктері жөнінде түсінік беру. Төрт түлік малдан өндірілетін сүттің өзіндік жеке қасиеттері, соның ішінде сиыр сүтінен жасалатын тағамдар, оларды дайындау жолдары туралы мағлұмат берілген.
Держатели документа:
БҚМУ

Похожие издания по классификации