Квас дайындау үшін қарақұмық шикізатының негізінде ысқылау режимін жасау./Макенова, А.А.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36
М 15

Макенова, А. А.
    Квас дайындау үшін қарақұмық шикізатының негізінде ысқылау режимін жасау. [Текст] / А. А. Макенова, А. К. Кекибаев // Қазақстан Республикасының Ұлттық Академиясының Хабарлары. - 2021. - №2. - Б. 135-141
ББК 36

Рубрики: тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
квас -- қарақұмық уыты -- рецептура -- ысқылау -- сүзу
Аннотация: Бұл мақалада қарақұмық жармасы, қарақұмық уыты дозасының әсерін және оларды алдын-ала өңдеу әдістерін, оны уытталмаған материал ретінде пайдалану кезінде қолдану тиімділігіне зерттеу жүргізілді.
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Кекибаев, А.К.

Похожие издания по классификации