
QR-код документа
>
Б 19
Бакелекова, Д. Б.
Қазақтың ұлттық тағамдары [Текст] / Д. Б. Бакелекова> // Мектептегі технология = Технология в школе. - 2014. - №3. - Б. 46
Рубрики: Тағам өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық -- тағам -- қазақ -- жарма -- ет тағамдары -- ұн тағамдары -- сүт тағамдары -- қымыз -- шұбат -- айран -- сары май -- құрт -- кілегей -- сүзбе -- ірімшік -- бауырсақ -- шелпек -- құймақ -- сорпа -- қазы-қарта -- жал-жая -- қуырдақ -- шұжық -- сүр ет -- қазақша ет
Аннотация: Мақала қазақтың ұлттық тағамдары туралы. Ұлттық тағамдардың дайындау технологиясы берілген.
Держатели документа:
БҚМУ
Похожие издания по классификации