Ултрадыбысқа және ашытқы енгізуге негізделген йогурт сусындарын өндіру технологиясы/Кеншінбай, А.Т.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36
К 33

Кеншінбай, А. Т.
    Ултрадыбысқа және ашытқы енгізуге негізделген йогурт сусындарын өндіру технологиясы [Текст] / А. Т. Кеншінбай, А. К. Тимурбекова // Ізденіс. - 2021. - №3. - Б. 166-168
ББК 36

Рубрики: Пищевые производства

Кл.слова (ненормированные):
Қазақстандық сүт өнімдері -- Өнеркәсіпте заманауи технологияларды қолдану -- Сүт ақуыздарының еруі -- Гомогенизация процесі -- Йогурт өнімдері -- Кавитация
Аннотация: Магистрлік диссертация тақырыбындағы әдеби шолу барысында йогурт сусындарына ультрадыбыстық әсер етудің әсері зерттелген жұмыстар қарастырылынған
Держатели документа:
БҚУ
Доп.точки доступа:
Тимурбекова, А.К.

Свободных экз. нет

Похожие издания по классификации