Сүт және сүт өнімдерінің халықаралық талаптар бойынша сапасы мен қауіпсіздігі/Әбухан, А.Н.

 

QR-код документа

Оценок: 0


Әбухан, А. Н.
    Сүт және сүт өнімдерінің халықаралық талаптар бойынша сапасы мен қауіпсіздігі [Текст] / А. Н. Әбухан, А. Т. Қожабергенов // Ізденіс= Поиск. - 2020. - №1. - Б. 113-118
ББК 36.95

Рубрики: Производство молока и молочных продуктов

Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сапа -- халықаралық талаптар -- сиыр сүті -- халықаралық стандарт -- қауіпсіздік -- органолептикалық көрсеткіштер -- иісі -- дәмі -- түсі -- консистенциясы -- физико-химиялық көрсеткіштері -- су мөлшері -- құрғақ зат -- май -- белок -- лактоза -- күл -- тығыздық -- қышқылдық -- сорттылығы
Аннотация: Мақалада Алматы облысы "Байсерке Агро" ЖШС-де өндірілетін сиыр сүтінің сапасы және қауіпсіздік көрсеткіштері қарастырылған. Сүттің органолептикалық, микробиологиялық және қауіпсіздік көрсеткіштері
Держатели документа:
БҚМУ
Доп.точки доступа:
Қожабергенов , А.Т.

Похожие издания по классификации